Slutsåld
Item no.:84542

DRAWSTRING BAG, CURRY

SEK 399,95
Beskrivning
Den klassiske gymnastikpose kan godt have et lidt kedeligt og intetsigende design. Derfor skiller gymnastikposen fra byASTRUP® sig ud med dets elegante og lækre, tidløse design, der går lige ind hos både de helt små og de lidt større.
Gymnastikpose fra byASTRUP® er syet i lækkert fløjlsstof med logo foran. Den består af et stort og rummeligt rum, hvor der er plads til sko, drikkedunk, madpakke og iPad. Fortil er der en stor lomme, der lukkes med lynlås, hvor der plads til andre ejendele.
Tasken har en praktisk hank i toppen og brede justerbare skulderremme, der bruges til at lukke åbningen. De brede remme gør gymnastikposen behagelig at gå med over skuldrene og den praktiske hank gør der nemt at hænge tasken op på knagen i entreen eller omklædningsrummet.
Taskens remme kan maksimalt udvides til 75 cm
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798845421
Materialer
VELVET / FLØJL
Certifikater
0-3 ÅR:IKKE EGNET 0-3 ÅRUKCA:JA

Handböcker

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn.
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.