I lager
Item no.:84357

FODERSÆT TIL KÆPHESTE

SEK 549,95
Beskrivning
byASTRUP® fodersættet indeholder alt der skal til for at forkæle dine kæpheste! Ved at lege med vores Kæphest Fodersæt lærer børnene vigtigheden af ansvar og omsorg. De får mulighed for at fodre deres kæpheste med de forskellige elementer i sættet og forstå, hvorfor det er vigtigt at give deres "kæledyr" de rigtige godbidder og pleje.

Alle delene er i en størrelse, så barnehånden nemt kan gribe om dem. I sættet er det en masse godter og mad til hesten som vil underholde barnets rolleleg i mange timer: Halm, græs, saltsten, gulerødder, æble, hestepiller, godbidder og sukkerknalder.

Gennem leg med byASTRUP Fodersættet opmuntrer vi børnene til at udvikle deres fantasi og rolleleg. De kan forestille sig, at de er ansvarlige kæphesteplejere, der giver deres kæpheste de bedste måltider og godter. En perfekt gave til små kæphesteenthusiaster!

Dette sæt er fremstillet af miljøvenligt FSC-træ og er ikke bare et legetøj – det er et bæredygtigt valg, der plejer både miljøet og dit barns udvikling.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798843571
Materialer
PLYWOOD / KRYDSFINÉR (CHINA)
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JADER GRÜNE PUNKT:JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JAUKCA:JA

Handböcker

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn.
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.