I lager
Item no.:84242

RINGRIDNING, KÆPHEST

SEK 799,95
Beskrivning
Ringridning stammer oprindeligt fra middelalderen, hvor riddere dystede mod hinanden på hesteryg. Med tiden blev modstanderen skiftet ud med ringe, da turneringen ellers kunne koste både liv og førlighed.  
Så voldsomt behøver det dog ikke at gå for sig, når du og dine venner og veninder leger med ringriddersættet fra byASTRUP®.
Sæt hesten i fuld galop og se om du kan ramme en af ringene med din lanse. Lav Jeres egne regler, eller følg reglerne som i de rigtige turneringer, hvor det gælder om at få flest ringe ud af 24 forsøg. Har I lige mange ringe, gælder det om at ramme den mindste ring.
Vinderen udråbes som ringridderkonge, mens rytteren med næstflest ringe udnævnes til kronprins.  
Sættet består af galge, lanse og 3 ringe i forskellige størrelser. Der er en magnet i ringene, så de nemt kan sættes fast til galgen. Man kan selv bestemme højden 130 cm, 110 cm eller 90 cm, alt efter højde og alder.
Suppler´ gerne med ridderhjelm, skjold og lanse og rustning til kæphesten og dig fra byASTRUP®. Så er du helt sikker på, at udstyret er helt i top.

Vores legetøj er lavet specielt til læring og underholdning.
Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE mærket.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798842420
Materialer
PLYWOOD / KRYDSFINÉR (CHINA)
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JA0-3 ÅR:IKKE EGNET 0-3 ÅRDER GRÜNE PUNKT:JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JAUKCA:JA

Handböcker

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn.
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.