I lager
Item no.:84358

STRIGLESÆT TIL KÆPHESTE

SEK 549,95
Beskrivning
Styrk fantasien og rollelegen med vores Striglesæt fra byASTRUP®! Sættet består af syv dele, som er nemme at håndtere for børn og som inviterer til uendelig leg med kæphesten. Lad fantasien løbe løs og massér din kæphest med massagebørsten, vask manken i shampoo og børst den flot, så er den klar til dit kæphesteshow med dine venner! Det er en stor opgave at holde en kæphest – men det kan også være sjovt at lære ansvar!

Striglesættet indeholder: Vaskebørste, svamp, halebørste, massagebørste, shampoo, ”Show Shine spray og gelé.

Der er mange gode grunde til at vor kæphesteunivers er så populært og at børn i over 30 lande ejer en byASTRUP kæphest! Med det rette tilbehør såsom vor Striglesæt og Fodersæt, inviterer legetøjet ikke kun til rolleleg og fantasi, men også til udvikling af finmotorik, grovmotorik og social fællesleg.

Lad dine børn udfolde deres fantasi og samtidig udvikle vigtige færdigheder med vores kæphesteudstyr der tager rollelegen til nye højder.

Dette sæt er fremstillet af miljøvenligt FSC-træ og er ikke bare et legetøj – det er et bæredygtigt valg, der plejer både miljøet og dit barns udvikling.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798843588
Materialer
PLYWOOD / KRYDSFINÉR (CHINA)
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JADER GRÜNE PUNKT:JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JAUKCA:JA

Handböcker

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn.
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.