I lager
Item no.:84427

SUTTEKLUD KAT, DUSTY BLUE

SEK 139,95
Beskrivning
Nussekluden kan være en god ven at have med på tur, og kan være med til at give tryghed og trøst. Den følger ofte barnet i mange år, hvor barnet og nussekulden sammen skaber minder.
Nussekluden fra byASTRUP® er testet, så den kan bruges af børn fra 0+ mdr. Dette betyder, at barnet tidligt kan opbygge en sikkerhed og tryghed ved den fine klud.
Senere når barnet er begyndt at lege rollelege med dukker/ bamser, kan det bruge nussekluden og videregive glæden og trygheden ved nussekluden til dukker og bamser, så de også kan sove trygt og godt.
Suttekluden er en oplagt gave til den nyfødte baby, da den kan følge barnet i mange år efterfølgende – også når de ikke ønsker at sove med den mere, men vil bruge den til leg.
Nussekluden har et hoved, der forestiller en kat og fås i 5 forskellige farver, så der noget for enhver smag.

Størrelse:
19,5 x 19,5 cm

Vores legetøj er lavet specielt til læring og underholdning.
Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE mærket.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798844271
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JA0-3 ÅR:IKKE EGNET 0-3 ÅRUKCA:JA

Handböcker

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn.
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.