I lager
Item no.:84377

BOM TIL HESTESPRING - DELBAR

SEK 199,95
Beskrivning
Få mere ud af dine kæphestetræninger med byASTRUP® ekstra bomme i lyserøde og hvide striber. Disse delbare bomme er ikke kun velegnede til vores cavaletti spring, men kan også bruges på andre spring i vores sortiment.
De flotte lyserøde og hvide striber tilføjer en farverig dimension til dine kæphestetræninger og følger byASTRUP®'s engagement i sjov og læring. Uanset om det er dressur eller spring, giver bommene dig mulighed for at tilpasse træningen og udfordre dine kæphestes evner.
Den delbare funktion gør opbevaring nem, så du kan opbevare dine farverige bomme i perfekt stand til næste træning. byASTRUP® sikrer, at kvalitet og design opfylder dine forventninger, og at dine kæphesteeventyr fortsætter med liv og spænding.
Føj farve og fleksibilitet til dine kæphestetræninger med byASTRUP® ekstra bomme – det perfekte tilbehør til den dedikerede kæphestetræner.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798843779
Materialer
PINE WOOD / FYRRETRÆ
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JA0-3 ÅR:IKKE EGNET 0-3 ÅRDER GRÜNE PUNKT:JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JA

Handböcker

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn.
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.