Slutsåld
Item no.:84230

HESTESTALD TIL KÆPHESTE

SEK 1.999,95
Beskrivning
Har du egen kæphest, må du også have hestestald med flotte detaljer og plads til grimer, sløjfer og rosetter.
Måske har du ”kun” en kæphest, men den skal da også have sin egen flotte stald, når du ikke rider på den, og når den skal hvile før en konkurrence i ridesport for kæpheste.
Hestestalden fra byASTRUP® serien vil derfor være et kæmpe hit hos alle kæphesteejere som elsker hobby horsing til aktiv leg.
Hestestalden kan rumme 2 flotte kæpheste og er lavet med låger, så det er nemt at få hestene ind og ud. Til hver kæphest er der selvfølgelig både hø hæk og fodertrug, som kan hænge på siderne.
Desuden medfølger 2 stk. forlænger pinde til kæphestene samt 2 små kridttavler, hvor man eventuelt kan skrive hestenes navne. Derefter kan tavlerne hænges op på små træknopper over dørene på hestestalden. Andre knopper på siden af stalden kan bruges til at hænge andet tilbehør, så som hovedtøj, grime, rosetter og andet ride udstyr.
byASTRUP® hestestalden er designet i moderne stil med nordisk look, hvilket jo er kendetegnende for alle de lækre produkter i byASTRUP serien.
Er du på udkig efter den perfekte gave til hesteglade børn, så er byASTRUP hestestalden et must have.
Vores trælegetøj er lavet specielt til læring og underholdning.
Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE mærket.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798842307
Materialer
PLYWOOD / KRYDSFINÉR (CHINA)
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JA0-3 ÅR:IKKE EGNET 0-3 ÅRDER GRÜNE PUNKT:JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JAUKCA:JA

Handböcker

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn.
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.