I lager
Item no.:84364

KÆPHEST BEAUTY, BEIGE

SEK 849,95
Beskrivning
Træd ind i en verden af leg og fantasi med vores seneste udgave af vor populære byASTRUP kæphest. Denne fornyede udgave af vores elskede kæphest kombinerer sjov og udvikling på en helt ny måde. Med dens åbne mund inviterer den til en verden af interaktiv leg, hvor børn kan fodre den med vores Fodersæt og skabe deres egne historier om, hvad den spiser for at blive stærk til det næste store kæphestespring.

Men vent, der er en twist: Den aftagelige hale skaber en helt ny lege mulighed! Børn kan nu med lethed tage halen af og på, hvilket ikke kun gør kæphesten mere alsidig, men også lader dem dykke dybere ned i deres fantasiens verden. Med vores Striglesæt kan de pleje og børste halen som en ægte hest, og det åbner døren til at forstå finmotorikkens magi, mens de skaber deres egne små eventyr.
Lad grovmotorikken få frit løb, når børnene tager kæphesten med ud i det fri. Spring over forhindringer, udforsk omgivelserne og oplev den sunde motion på en sjov og legende måde. Uanset om det er alene eller sammen med venner, vil vores Beige Kæphest m/Åben Mund inspirere til udendørs leg og aktivitet.

Den karakteristiske hvide blis på panden giver kæphesten sin unikke personlighed og gør den til den ideelle følgesvend for kreative eventyr. Rollelegen bliver mere livagtig end nogensinde før, når børnene forestiller sig selv som modige riddere, frygtløse opdagelsesrejsende eller stolte hestetrænere.

Giv dit barn en gave, der ikke kun underholder, men også fremmer udviklingen. Lad leg blive til læring og eventyr blive til vækst med dette fortryllende stykke legetøj, der åbner døren til en verden af muligheder.

Alle vore kæpheste kommer med hovedtøj og en grå rygsæk i lækker fløjl som gør det nemmere at tage kæphesten rundt til venner.
Brand
BY ASTRUP®
Alder
3+
EAN
5706798843649
Materialer
POLYURETHANE (PU)
Certifikater
CE-MÆRKNING:YES / JAUKCA:JA

Handböcker

Vi vil være med til at skabe en tryg fremtid for vores børn.
Global opvarmning, madspild, for meget plastik i naturen osv. - konstante udfordringer i hverdagen præger os alle.
Ingen – hverken politikere, virksomheder, organisationer eller forbrugere kan løse disse udfordringer alene og sørge for en tryg fremtid for vores børn. Vi har et fælles ansvar – vi må stå sammen og hver især gøre vores for at være med til at løse disse store udfordringer. Store eller små bidrag – alt gør en forskel.